Καταγγελία πολίτη στη Λάρνακα: Κινδύνεψε να πέσει σε υπόνομο - «Γλίτωσα τελευταία στιγμή» - Η απάντηση του Δημάρχου

Καταγγελία πολίτη στη Λάρνακα: Κινδύνεψε να πέσει σε υπόνομο - «Γλίτωσα τελευταία στιγμή» - Η απάντηση του Δημάρχου

Πολίτης κινδύνεψε να πέσει σε υπόνομο καθώς περπατούσε σε πεζοδρόμιο. Συγκεκριμένα χαλασμένη σχάρα αποχέτευσης όμβριων υδάτων, αποτελούσε κίνδυνο για περαστικούς σε κεντρικό σημείο της Λάρνακας.

Η καταγγέλλουσα, δημοσίευσε με ανάρτηση της φωτογραφία από το σημείο, προσθέτοντας σε ετικέτα το Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα.

Στην εν λόγω ανάρτηση απάντησε και δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος ανέφερε ότι θα επιληφθεί του θέματος.

 

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, απάντησε με μια φωτογραφία στην ανάρτηση της καταγγέλλουσας. Στη φωτογραφία απεικονιζόταν η άμεση επιδιόρθωση της σχάρας.

Οι άμεσες ενέργειες από το προσωπικό του Δήμου, άφησαν ικανοποιημένη τόσο την καταγγέλλουσα όσο και τους συχνούς περαστικούς της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE