Έτρεχε η πυροσβεστική: Πυρκαγιές σε σκουπίδια και σε ξηρά χόρτα - Στις φλόγες και δυο οχήματα

Έτρεχε η πυροσβεστική: Πυρκαγιές σε σκουπίδια και σε ξηρά χόρτα - Στις φλόγες και δυο οχήματα

Νέος συναγερμός σήμανε στις Αρχές το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, μετά από πυρκαγιές που ξέσπασαν σε διάφορες περιοχές. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, σωρός απο σκουπίδια στο δρόμο Λεμεσού Πλατρών παρά την Άλασσα κατασβέστηκε και είναι υπό έλεγχο. Ανταποκρίθηκε ένα πυροσβ όχημα από Λεμεσό.

Δεύτερη πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Οράς, μικρή σε έκταση σε ξηρά χόρτα κατασβέστηκε από το περίπολο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρισκόταν στην περιοχή και πυροσβ όχημα από ΕΜΑΚ.

Προηγήθηκε επίσης πυρκαγιά σε δύο ιδιωτικά οχήματα στις 11:30 τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε συγκρότημα πολυκατοικιών στην Αγ. Θέκλη. Ανταπόκριθηκε και κατάσβησε την πυρκαγιά ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με δύο οχήματα.

Τα αίτια σε όλες τις περιπτώσεις διερευνώνται.
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE