Justin Timberlake: Δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Justin Timberlake: Δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Η υπόθεση DWI του Justin Timberlake ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να δηλώνει ένοχος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 43χρονος σταρ θα πρέπει να κάνει μια δημόσια ανακοίνωση σχετικά με τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, να πληρώσει πρόστιμο 500 $ με πρόσθετη χρέωση 260 $, να ολοκληρώσει 25 ώρες κοινωφελούς εργασίας σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής του – κάτι που ο Timberlake είπε ότι «θα ήταν τιμή να κάνει — και θα ανασταλεί η άδεια της οδήγησής του για 90 ημέρες.

Ο ίδιος, κατευθυνόμενος προς τον δικαστή της υπόθεσης, είπε «Δεν ανταποκρίθηκα στα πρότυπα που προσπαθώ να επιβάλω στον εαυτό μου. Θα έπρεπε να είχα καλύτερη κρίση και καταλαβαίνω τη σοβαρότητα αυτού. Από τη σύλληψή μου τον Ιούνιο είχα χρόνο να σκεφτώ και είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου».

ΠΗΓΗ: marieclaire

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.