Επιδρομή της Ρωσίας με drones στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας

Επιδρομή της Ρωσίας με drones στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας

Νέα ρωσική επιδρομή με drones εξαπολύθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ουκρανική πρωτεύουσα, όπου έχουν ενεργοποιηθεί μονάδες της αντιαεροπορικής άμυνας για να την αποκρούσουν, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μέσω Telegram.

Δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς μετέδωσαν πως άκουσαν αρκετές δυνατές εκρήξεις, που κατά την εκτίμησή τους οφείλονταν σε καταρρίψεις από αντιαεροπορικά συστήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE