Έτσι συνελήφθησαν οι τέσσερεις για τα επεισόδια στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ – Όσα εντοπίστηκαν στο όχημα τους από την Αστυνομία

Έτσι συνελήφθησαν οι τέσσερεις για τα επεισόδια στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ – Όσα εντοπίστηκαν στο όχημα τους από την Αστυνομία

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ, ο οποίος ματαιώθηκε.

Πρόκειται για δύο 17χρονους, ένα 18χρονο και ένα 21χρονο, όλοι από τη Λεμεσό, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το ΣΥΦΙ της ΑΕΛ και στη θέα των αστυνομικών εισήλθαν σε αυτοκίνητο με σκοπό να διαφύγουν.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το εν λόγω όχημα και από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε σε αυτό ένα μεταλλικό ρόπαλο ενώ στην κατοχή των τριών εντοπίστηκαν κουκούλες και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα. 

Οι πιο πάνω συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.