Επεισοδιακός... γάμος: Αναστάτωση σε εκκλησία στην Ελλάδα - Η νύφη άργησε και ο παπάς... έφυγε

Επεισοδιακός... γάμος: Αναστάτωση σε εκκλησία στην Ελλάδα - Η νύφη άργησε και ο παπάς... έφυγε

Αναστάτωση προκλήθηκε σε εκκλησία στον Πύργο, λίγο πριν την τέλεση γάμου. Η νύφη καθυστέρησε και ο ιερέας, αποχώρησε απειλώντας ότι δεν θα τελέσει το μυστήριο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», συνέβη χθες το πρωί στον Πύργο, όταν το μυστήριο καθυστέρησε κάποια λεπτά παραπάνω από την προγραμματισμένη ώρα. Ο γαμπρός, οι καλεσμένοι και ο ιερέας περίμεναν την νύφη, η άφιξη της οποίας κατά το εθιμοτυπικό καθυστερεί.

Αποχώρησε ο παπάς

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η καθυστέρηση της νύφης προκάλεσε εκνευρισμό στον παπά ο οποίος αποχώρησε δηλώνοντας ότι δεν θα τελέσει τον γάμο.

Ωστόσο μόλις κατέφθασε η νύφη και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο ιερέας επέστρεψε στο καθήκον και ο γάμος έγινε κανονικά.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE