Πώς απαντά ο ΟΚΥπΥ για τα λεφτά σε σουβλάκια και αλμυρά - «Θεσπίστηκαν διαδικασίες»

Πώς απαντά ο ΟΚΥπΥ για τα λεφτά σε σουβλάκια και αλμυρά - «Θεσπίστηκαν διαδικασίες»

Απαντήσεις για τα έξοδα φιλοξενίας δίνει ο ΟΚΥπΥ.

Σε δηλώσεις του στο «Μέρα Μεσημέρι», ο εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού, Χαράλαμπος Χαριλάου, σημείωσε ότι τα έξοδα αυτά και ο έλεγχος της Ελεγκτικής αφορούν την περίοδο 2020- 2022.

«Είναι πράγματα που έχουμε ξανακούσει. Έχουν δημοσιευθεί όλα αυτά πριν το κλείσιμο της Βουλής το περασμένο καλοκαίρι και τώρα αναδημοσιεύονται», υπέδειξε ο κ. Χαριλάου.

«Έχουν μπει πλέον θεσμοθετημένες διαδικασίες για το ποιος δικαιούται και τι δικαιούται. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να μην μπορεί ο οποιοσδήποτε να παίρνει κάτι αν δεν υπάρχει η απαραίτητη η δικαιολογία. Σκοπός είναι να μην υπάρχουν σπατάλες», πρόσθεσε.

« Όσα αναφέρονται στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας είναι σεβαστά. Είναι ένα εργαλείο στα χέρια μας. Ο ΟΚΥπΥ είναι ένας νεόσυστατος οργανισμός. Έχει θεσπίσει στα περισσότερα σημεία διαδικασίες για να είναι νόμιμη η οποιαδήποτε αξιοποίηση χρημάτων για μην σπαταλάται δημόσιο χρήμα», κατέληξε ο Χαράλαμπος Χαριλάου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.