Σύλληψη 26χρονου για απόπειρα διάρρηξης οικίας στη Λεμεσό - Χτύπησε πρώτα κουδούνι και μετά μπούκαρε στο σπίτι

Σύλληψη 26χρονου για απόπειρα διάρρηξης οικίας στη Λεμεσό - Χτύπησε πρώτα κουδούνι και μετά μπούκαρε στο σπίτι

Έναν 26χρονο συνέλαβε το ΤΑΕ Λεμεσού, ως ύποπτο για απόπειρα διάρρηξης κατοικίας, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, παράνομη κατοχή περιουσίας και παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως κατήγγειλε 37χρονος ιδιοκτήτης οικίας στη Γερμασόγεια, το απόγευμα της Τρίτης, άκουσε δυο φορές να ηχεί το κουδούνι της οικίας αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Στη συνέχεια αντιλήφθηκε ότι κάποιος επιχειρούσε να παραβιάσει την είσοδο της οικίας και όταν άνοιξε την πόρτα είδε έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος απομακρύνθηκε.

Τον επίδοξο διαρρήκτη είχαν εν τω μεταξύ αντιληφθεί γείτονες, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και εντόπισαν και συνέλαβαν τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είναι 26χρονος άστεγος.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, πέντε κλειδιά, ένα πολυεργαλείο, ένα μαχαιράκι και 1 γραμμάριο μεθαμφεταμίνης.

Ο ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE