Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα» - Στα χέρια της Αστυνομίας 22χρονος

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα» - Στα χέρια της Αστυνομίας 22χρονος

Έναν 22χρονο ύποπτο συνέλαβε την Τετάρτη η Αστυνομία, ενώ δυο ακόμη πρόσωπα καταζητούνται, σε σχέση με τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο «Άλφαμεγα».

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 22χρονος φέρεται ως ένα από τα πρόσωπα που εισήλθαν παράνομα στο γήπεδο, παραβιάζοντας είσοδο του, ενώ εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία δυο ακόμη προσώπων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εξασφάλιση των στοιχείων άλλων 26 προσώπων που καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου.

Νωρίτερα σήμερα τέθηκαν υπό 4ήμερη κράτηση τρεις ακόμη ύποπτοι, 35, 23 και 25 χρόνων, ενώ υπό 7ήμερη κράτηση τελούν, από χθες, δύο 17χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι συνελήφθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE