Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα» - Στα χέρια της Αστυνομίας 22χρονος

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα» - Στα χέρια της Αστυνομίας 22χρονος

Έναν 22χρονο ύποπτο συνέλαβε την Τετάρτη η Αστυνομία, ενώ δυο ακόμη πρόσωπα καταζητούνται, σε σχέση με τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο «Άλφαμεγα».

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 22χρονος φέρεται ως ένα από τα πρόσωπα που εισήλθαν παράνομα στο γήπεδο, παραβιάζοντας είσοδο του, ενώ εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία δυο ακόμη προσώπων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εξασφάλιση των στοιχείων άλλων 26 προσώπων που καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου.

Νωρίτερα σήμερα τέθηκαν υπό 4ήμερη κράτηση τρεις ακόμη ύποπτοι, 35, 23 και 25 χρόνων, ενώ υπό 7ήμερη κράτηση τελούν, από χθες, δύο 17χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι συνελήφθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE