Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Ένας 28χρονος, ο οποίος καταζητείτο ως ύποπτος για τα επεισόδια της Κυριακής, στο γήπεδο «Άλφαμεγα», οδηγήθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο τριών ημερών.

Πρόκειται για το τρίτο πρόσωπο που οδηγείται σήμερα στο δικαστήριο, καθώς 22χρονος και 24χρονος τέθηκαν επίσης υπό τριήμερη προσωποκράτηση.

Ο αριθμός των υπόπτων που τελούν υπό κράτηση έφτασε τους δέκα, ενώ αναζητούνται άλλα 26 πρόσωπα, τα οποία καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου, να εισέρχονται παράνομα σε αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE