Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Ένας 28χρονος, ο οποίος καταζητείτο ως ύποπτος για τα επεισόδια της Κυριακής, στο γήπεδο «Άλφαμεγα», οδηγήθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο τριών ημερών.

Πρόκειται για το τρίτο πρόσωπο που οδηγείται σήμερα στο δικαστήριο, καθώς 22χρονος και 24χρονος τέθηκαν επίσης υπό τριήμερη προσωποκράτηση.

Ο αριθμός των υπόπτων που τελούν υπό κράτηση έφτασε τους δέκα, ενώ αναζητούνται άλλα 26 πρόσωπα, τα οποία καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου, να εισέρχονται παράνομα σε αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE