Όχημα προσέκρουσε στα οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός

Όχημα προσέκρουσε στα οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Κόρνο το μεσημέρι της Πέμπτης (19/09).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ημιφορτηγό προσέκρουσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πάνω σε φωτεινή πινακίδα στο σημείο που διεξάγονται τα οδικά έργα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρώς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE