Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική φαίνεται να νοσηλεύεται ο 55χρονος Άγγλος τουρίστας που πήδηξε από μπαλκόνι προσπαθώντας να βουτήξει σε πισίνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 55χρονος αλλοδαπός φαίνεται να διέμενε με παρέα φίλων σε έπαυλη στην Πάφο για διακοπές.

Στην προσπάθεια του, να πηδήξει από το μπαλκόνι στην πισίνα, φαίνεται να γλίστρησε και να προσγειώθηκε από το μπαλκόνι στο πλακόστρωτο.

Από την πτώση ο άντρας τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό της Πέγειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE