Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει νεκρή στη θάλασσα

Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει νεκρή στη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και το ΕΚΑΒ, όταν πολίτες ενημέρωσαν ότι επέπλεε η σορός μιας γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο tempo24news.gr, ασθενοφόρο και κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στην περιοχή και περισυνέλλεξαν τη σορό.

Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα στοιχεία της αλλά και να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο νερό και έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας γύρω στα 60 με 65 χρόνων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE