Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει νεκρή στη θάλασσα

Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει νεκρή στη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και το ΕΚΑΒ, όταν πολίτες ενημέρωσαν ότι επέπλεε η σορός μιας γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο tempo24news.gr, ασθενοφόρο και κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στην περιοχή και περισυνέλλεξαν τη σορό.

Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα στοιχεία της αλλά και να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο νερό και έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας γύρω στα 60 με 65 χρόνων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.