Χειροπέδες σε δυο ανηλίκους στον αγώνα Ανόρθωση - Ομόνοια για ρίξη φωτοβολίδων

Χειροπέδες σε δυο ανηλίκους στον αγώνα Ανόρθωση - Ομόνοια για ρίξη φωτοβολίδων

Χθες μεταξύ των ωρών 19:00 – 21:00 διεξήχθη στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση – Ομόνοια Λευκωσίας, στο πλαίσιο του παγκύπριου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2024 – 2025.

Κατά την προσέλευση οργανωμένων οπαδών μίας εκ των δύο ομάδων, πριν από την έναρξη του αγώνα, έγινε ρίξη φωτοβολίδων και χρειάστηκε η επέμβαση των μελών της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, έγιναν δύο αυτόφωρες συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθη έναν πρόσωπο ηλικίας 14,5 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένας πυρσός χειρός (πυροτέχνημα) και ένα πρόσωπο ηλικίας 16,5 ετών, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκε ένας πυρσός χειρός (πειροτέχνημα), δέκα εργοστασιακές κροτίδες και ένα λέιζερ.


Οι δύο ύποπτοι, κάτοικοι Λάρνακας, οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.


Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE