Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο - «Έσβησε» στην άσφαλτο ο 60χρονος Λάμπρος

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο - «Έσβησε» στην άσφαλτο ο 60χρονος Λάμπρος

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Λάμπρος Μαυρομμάτης, 60 ετών, από τη Λακατάμια.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 5.55π.μ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, με κατεύθυνση το Τρόοδος, σε κάποιο σημείο του δρόμου (περιοχή Ατσά), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα ηλικίας 21 ετών.

Ο 60χρονος, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Οι τρεις επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, μεταφέρθηκαν προληπτικά για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Κυπερούντας.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.