Φρίκη στην Ελλάδα: Ιερέας αλυσόδεσε δύο σκυλιά και τα έσερνε στο βανάκι του

Φρίκη στην Ελλάδα: Ιερέας αλυσόδεσε δύο σκυλιά και τα έσερνε στο βανάκι του

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται δύο σκυλιά αλυσοδεμένα να σέρνονται στον δρόμο από ένα βανάκι που οδηγούσε ένας ιερέας στην Λευκάδα.

Όπως μεταδίδει το STAR, το βίντεο τραβήχτηκε από ένα ζευγάρι νεόνυμφων, οι οποίοι ταξίδεψαν στο νησί για μήνα του μέλιτος.

Στο βίντεο φαίνονται τα τραυματισμένα σκυλιά που είχε δέσει με αλυσίδες ο ιερέας. Ο ίδιος στην αρχή ακούγεται να γελάει και να υποστηρίζει ότι δεν χώραγαν στο βαν και αναγκάστηκε να τα δέσει από στο όχημα.

«H δικαιολογία του ήταν ότι "επειδή είχε κάτι κλαριά δε χωρούσαν τα σκυλιά και πού να τα κουβαλήσω. Τα έδεσα απ’ έξω για να τα πάω σπίτι μου". Μας έλεγε δικαιολογίες και ασυναρτησίες. Πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία εμείς επί τόπου. Δεν φορούσε ράσα εκείνη τη στιγμή. Με το που φτάσαμε στο τμήμα όμως, ξαφνικά εμφανίστηκε με τα ράσα», δήλωσε στο τηλεοπτικό μέσο η κοπέλα που σταμάτησε τον ιερέα και κατέγραψε το βίντεο.

Σημειώνεται πως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Απολλώνιο εμφανίστηκε ένας αντιδήμαρχος, συγγενής του ιερέα, για να τον υποστηρίξει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE