Έμπρακτη στήριξη από Μητσοτάκη - Ήταν εντός της αίθουσας την ώρα της ομιλίας του ΠτΔ στην ΓΣ ΟΗΕ

Έμπρακτη στήριξη από Μητσοτάκη - Ήταν εντός της αίθουσας την ώρα της ομιλίας του ΠτΔ στην ΓΣ ΟΗΕ

Την 79η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών προσφώνησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Νέα Υόρκη, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει προβεί σε μια κίνηση, η οποία κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτάκουστη.

Με αυτή την κίνηση, μπορούμε να πούμε ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός έδειξε την έμπρακτη στήριξη του προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.