Ετοιμάζει είσοδο στην πολιτική ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Ετοιμάζει είσοδο στην πολιτική ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Σάρκα και οστά φαίνεται να παίρνει η δημιουργία πολιτικής κίνησης η οποία έχει ως στόχο τις προεδρικές εκλογές του 2028 με υποψήφιο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Αμέσως μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο έπαυσε τον Γενικό Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά, ξεκίνησαν παρασκηνιακά κινήσεις, με επίκεντρο τις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης στο ΣΙΓΜΑ, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης έχει αποφασίσει τον δικό του δρόμο και τον τρόπο με τον οποίον θα κάνει την εμφάνισή του στα ΜΜΕ σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν θα ήθελε να εμφανιστεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, όπως εκείνη της περασμένης Κυριακής, έξω από το Προεδρικό, την οποία διοργάνωσε το ΑΚΕΛ.

Την Τετάρτη, το Κίνημα Οικολόγων διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα, «ο αγώνας κατά της διαφθοράς μετά την παύση του Γενικού Ελεγκτή» στην οποία συμμετείχε και η Βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κίνηση υπέρ της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Η κα Χαραλαμπίδου διανύει την τελευταία θητεία στα έδρανα της βουλής και όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στο πλευρό του Οδυσσέα Μιχαηλίδη για τις προεδρικές του 2028.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE