Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Στις 27 Σεπ 2024 και ώρα 17:10, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε ανατροπή μικρής βάρκας στη θαλάσσια περιοχή Μαζωτού, με 2 επιβαίνοντες.

Το ΚΣΕΔ, ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας – Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής αστυνομίας το οποίο περισυνέλλεξε τα 2 άτομα, τα οποία έφεραν ατομικά σωσίβια και ήταν καλά στην υγεία τους.

Με αφορμή το πιο πάνω περιστατικό, το ΚΣΕΔ τονίζει τη σημασία της χρήσης σωσιβίων κατά την εκτέλεση κάθε είδους θαλάσσιων δραστηριοτήτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE