Στο κελί 21χρονος στη Λευκωσία - Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά στο όχημά του

Στο κελί 21χρονος στη Λευκωσία - Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά στο όχημά του

Μέλη της Αστυνομίας, ενώ βρίσκονταν χθες το απόγευμα σε περιπολιακό έλεγχο, ανέκοψαν σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν τρεις συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 450 περίπου γραμμαρίων.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE