Απόδραση «κομμωτή»: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ισοβίτης

Απόδραση «κομμωτή»: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ισοβίτης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δραπέτης ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους.

Ο 42χρονος που έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία με την απόδραση του από το πατρικό του στην κοινότητα Χολετριών της Πάφου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκε και συνελήφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο «κομμωτής» εντοπίστηκε στον παραλιακό της Λεμεσού, κοντά στην περιοχή Four Seasons.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού Αντρέα Αγγελίδη «η σύλληψη έγινε κατορθωτή μετά από αξιοποίηση πληροφορίας που έφτασε στην Αστυνομία και σύμφωνα με την οποία άτομο που έμοιαζε με τον καταζητούμενο δραπέτη περπατούσε στην παραλιακή περιοχή Αμαθούντας»

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και μετά από ανθρωποκυνηγητό κατάφεραν να συλλάβουν τον 42χρονο δραπέτη.

Υπενθυμίζεται, ότι το σχέδιο απόδρασης του «κομμωτή» είχε ως τελικό προορισμό την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα την Κολομβία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE