28χρονος έκανε καντάδα σε κοπέλα και μετά πυροβόλησε στον αέρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί

28χρονος έκανε καντάδα σε κοπέλα και μετά πυροβόλησε στον αέρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί

Ένας νεαρός στην Κρήτη πλήρωσε τον ενθουσιασμό του όταν ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα.

Πήγε για καντάδα και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα. Ο λόγος για έναν 28χρονο στην Κρήτη, ο οποίος συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς από στελέχη της Αστυνομίας σε περιοχή του δήμου Σητείας.

Σύμφωνα με το creta24, o 28χρονος δεν είχε σκοπό να προκαλέσει κακό, αλλά να εκφράσει έστω και αυτό τον ακραίο τρόπο, τον έρωτά του στην κοπέλα για την οποία νιώθει συναισθήματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας πήγε για καντάδα, είπε τα τραγούδια που είχε προετοιμάσει και στη συνέχεια πυροβόλησε και στον αέρα για να κάνει εντυπωσιακό φινάλε.

Ο συλληφθείς χρησιμοποίησε όπλο κρότου, για να κάνει το «κλείσιμό» που ήθελε έξω από το σπίτι της κοπελιάς. Όταν συνελήφθη βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πιστόλια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE