Συγκαλείται το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ισραήλ - Θέμα χρόνου η χερσαία επιχείρηση

Συγκαλείται το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ισραήλ - Θέμα χρόνου η χερσαία επιχείρηση

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ισραήλ συγκαλείται απόψε, σε μια ακόμη ένδειξη ότι η χερσαία εισβολή στον Λίβανο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, όπως μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ επικαλούμενο ως πηγή τους Times of Israel, το συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου θα συγκληθεί στο αρχηγείο του ισραηλινού στρατού, στο Τελ Αβίβ.

Αμερικανοί αξιωματούχοι αναφέρουν σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι το Ισραήλ ενδέχεται να εξαπολύσει μια περιορισμένης κλίμακας εισβολή στον Λίβανο εντός των επόμενων ωρών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE