Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 41χρονος οδηγός

Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 41χρονος οδηγός

Υπέκυψε ψες στα τραύματα του ο Γιώργος Φιλίππου, 41 ετών από τη Λεμεσό, οδηγός του σκυβαλοφόρου, που είχε εμπλακεί σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τη Μονή στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος Φιλίππου νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 2ας Σεπτεμβρίου, 2024, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, λίγο πριν από την έξοδο Μονής, όταν σκυβαλοφόρο όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ακολούθως, το όχημα ανατράπηκε και αφού σύρθηκε για αρκετά μέτρα, ακινητοποιήθηκε στη μεσαία διαχωριστική νησίδα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE