Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 41χρονος οδηγός

Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 41χρονος οδηγός

Υπέκυψε ψες στα τραύματα του ο Γιώργος Φιλίππου, 41 ετών από τη Λεμεσό, οδηγός του σκυβαλοφόρου, που είχε εμπλακεί σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τη Μονή στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος Φιλίππου νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 2ας Σεπτεμβρίου, 2024, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, λίγο πριν από την έξοδο Μονής, όταν σκυβαλοφόρο όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ακολούθως, το όχημα ανατράπηκε και αφού σύρθηκε για αρκετά μέτρα, ακινητοποιήθηκε στη μεσαία διαχωριστική νησίδα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE