Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 41χρονος οδηγός

Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 41χρονος οδηγός

Υπέκυψε ψες στα τραύματα του ο Γιώργος Φιλίππου, 41 ετών από τη Λεμεσό, οδηγός του σκυβαλοφόρου, που είχε εμπλακεί σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τη Μονή στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος Φιλίππου νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 2ας Σεπτεμβρίου, 2024, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, λίγο πριν από την έξοδο Μονής, όταν σκυβαλοφόρο όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ακολούθως, το όχημα ανατράπηκε και αφού σύρθηκε για αρκετά μέτρα, ακινητοποιήθηκε στη μεσαία διαχωριστική νησίδα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

Σε μια νέα, καταιγιστική ανάρτηση προχώρησε η Annie Alexui, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE