Αδειο το ψυγείο μητέρας με ανήλικα: «Δεν είχε καν γάλα και ψωμί» - Φωτογραφία

Αδειο το ψυγείο μητέρας με ανήλικα: «Δεν είχε καν γάλα και ψωμί» - Φωτογραφία

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση, η διαχειρίστρια του Σωματείου Εθελοντικής προσφοράς  «Σταγόνα Αγάπης», Όλγα Βρουλλίδου, αποκάλυψε ότι καθημερινά «δεχόμαστε τηλέφωνα από οικογένειες που δεν έχουν καν τα απαραίτητα».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, εθελοντές επισκέφθηκαν οικογένεια και «αντίκρισαν το εντελώς άδειο ψυγείο. Η εθελόντρια μας έπαθε σοκ...Δεν είχε ούτε γάλα και ψωμί».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.