Αδειο το ψυγείο μητέρας με ανήλικα: «Δεν είχε καν γάλα και ψωμί» - Φωτογραφία

Αδειο το ψυγείο μητέρας με ανήλικα: «Δεν είχε καν γάλα και ψωμί» - Φωτογραφία

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση, η διαχειρίστρια του Σωματείου Εθελοντικής προσφοράς  «Σταγόνα Αγάπης», Όλγα Βρουλλίδου, αποκάλυψε ότι καθημερινά «δεχόμαστε τηλέφωνα από οικογένειες που δεν έχουν καν τα απαραίτητα».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, εθελοντές επισκέφθηκαν οικογένεια και «αντίκρισαν το εντελώς άδειο ψυγείο. Η εθελόντρια μας έπαθε σοκ...Δεν είχε ούτε γάλα και ψωμί».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE