Αναζητούνται δύο πρόσωπα για υπόθεση διάρρηξης κτηρίου στο Παραλίμνι - Δείτε φωτογραφίες

Αναζητούνται δύο πρόσωπα για υπόθεση διάρρηξης κτηρίου στο Παραλίμνι - Δείτε φωτογραφίες

Φωτογραφία δύο υπόπτων προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, που διαπράχθηκε στις 11/09/2024, στην επαρχία Αμμοχώστου (Παραλίμνι), δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στον τηλεφωνικό αριθμό 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.