Θα ληφθούν νέα μέτρα κατά της ακριβείας; Πώς απαντά η Κυβέρνηση - Οι σκέψεις για τα φωτοβολταϊκά

Θα ληφθούν νέα μέτρα κατά της ακριβείας; Πώς απαντά η Κυβέρνηση - Οι σκέψεις για τα φωτοβολταϊκά

Για τον τερματισμό των μέτρων κατά της ακρίβειας (επιδότηση στο ρεύμα και μηδενικό ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα), μίλησε στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ερωτηθείς αν το Υπουργείο Οικονομικών θα ανακοινώσει πιο στοχευμένα μέτρα κατά της ακρίβειας, ο κ. Λετυμπιώτης απάντησε ότι η Κυβέρνηση αξιολογεί τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που υπάρχουν,

«Στόχος της Κυβέρνησης είναι να προσφέρει στα νοικοκυριά εκείνες τις λύσεις που θα μπορέσουν να επιλύσουν με ένα τρόπο μόνιμο τα ζητήματα που απασχολούν. Η επιδότηση ρεύματος ήταν μια προσωρινή επιδοματική λύση», σημείωσε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι το σχεδιο φωτοβολταϊκά για όλους είναι μια μόνιμη λύση, του οποίου η δεύτερη φάση θα επαναπροκηρυχθεί η σχεδίου λόγω του ενδιαφέροντος

«Αποδεικνύει την ανάγκη του κύπριου καταναλωτή», σχολίασε ο κ. Λετυμπιώτης.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE