Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό έλεγχο – Κάηκε έκταση ενός εκταρίου

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό έλεγχο – Κάηκε έκταση ενός εκταρίου

Υπό έλεγχο είναι η πυρκαγιά από χθες το βράδυ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός εκταρίου.

Παρέμειναν για κατασβέσεις και επιφυλακή δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ εκτός από τις προαναφερθείσες δυνάμεις πυρόσβεσης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέβαλαν μία Φ.Π.Μ της Υπηρ. Θήρας και άλλα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα του Τμ. Δασών μετά την αποδέσμευση τους από την πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Μακούντας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE