Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση σε πλοίο στο λιμάνι της Οδησσού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση σε πλοίο στο λιμάνι της Οδησσού

Ρωσικός πύραυλος χτύπησε ένα εμπορικό πλοίο με σημαία Παλάου στο λιμάνι της Οδησσού, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας Ουκρανός και να τραυματιστούν πέντε αλλοδαποί, ανακοίνωσε μέσω του Telegram ο κυβερνήτης της περιφέρειας, Όλεχ Κίπερ.

Είναι η δεύτερη επίθεση εναντίον πλοίου στη νότια Ουκρανία σε ισάριθμες ημέρες. Νωρίτερα σήμερα η ουκρανική κυβέρνηση ανέφερε ότι ρωσικός πύραυλος προκάλεσε ζημιές την Κυριακή σε ένα εμπορικό πλοίο με σημαία Σεν Κιτς και Νέβις, που ήταν φορτωμένο με καλαμπόκι, στο λιμάνι του Πιβντένι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.