Μέση Ανατολή: Ανησυχεί άραγε ο κόσμος στην Κύπρο; Φοιτητές απαντούν για την εμπόλεμη κατάσταση

Μέση Ανατολή: Ανησυχεί άραγε ο κόσμος στην Κύπρο;  Φοιτητές απαντούν για την εμπόλεμη κατάσταση

Οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή φαίνεται να έχουν αντίκτυπο στην ασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες της Κύπρου.

Γκάλοπ που πραγματοποίησε η εκπομπή «Alpha Καλημέρα» σε φοιτητές στην Κύπρο, αναδεικνύει αρχικά πόσο ανησυχούν οι πολίτες και δεύτερον αν παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , κάποιοι φοιτητές απάντησαν ότι υπάρχει μια ανησυχία λόγω της γεωγραφικής θέσης της Κύπρου και λόγω των ενεργειών από τις Βρετανικές Βάσεις. Από την άλλοι, κάποιοι φοιτητές δήλωσαν άγνοια του θέματος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE