Μέση Ανατολή: Ανησυχεί άραγε ο κόσμος στην Κύπρο; Φοιτητές απαντούν για την εμπόλεμη κατάσταση

Μέση Ανατολή: Ανησυχεί άραγε ο κόσμος στην Κύπρο;  Φοιτητές απαντούν για την εμπόλεμη κατάσταση

Οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή φαίνεται να έχουν αντίκτυπο στην ασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες της Κύπρου.

Γκάλοπ που πραγματοποίησε η εκπομπή «Alpha Καλημέρα» σε φοιτητές στην Κύπρο, αναδεικνύει αρχικά πόσο ανησυχούν οι πολίτες και δεύτερον αν παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , κάποιοι φοιτητές απάντησαν ότι υπάρχει μια ανησυχία λόγω της γεωγραφικής θέσης της Κύπρου και λόγω των ενεργειών από τις Βρετανικές Βάσεις. Από την άλλοι, κάποιοι φοιτητές δήλωσαν άγνοια του θέματος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE