Μέση Ανατολή: Ανησυχεί άραγε ο κόσμος στην Κύπρο; Φοιτητές απαντούν για την εμπόλεμη κατάσταση

Μέση Ανατολή: Ανησυχεί άραγε ο κόσμος στην Κύπρο;  Φοιτητές απαντούν για την εμπόλεμη κατάσταση

Οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή φαίνεται να έχουν αντίκτυπο στην ασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες της Κύπρου.

Γκάλοπ που πραγματοποίησε η εκπομπή «Alpha Καλημέρα» σε φοιτητές στην Κύπρο, αναδεικνύει αρχικά πόσο ανησυχούν οι πολίτες και δεύτερον αν παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , κάποιοι φοιτητές απάντησαν ότι υπάρχει μια ανησυχία λόγω της γεωγραφικής θέσης της Κύπρου και λόγω των ενεργειών από τις Βρετανικές Βάσεις. Από την άλλοι, κάποιοι φοιτητές δήλωσαν άγνοια του θέματος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.