Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου, από τη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9π.μ. σήμερα, ενώ 42χρονος οδηγούσε μπετονιέρα στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 79χρονο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 79χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τράυματά του γύρω στις 11.30π.μ..

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης της οδικής σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE