13χρονος στη Χαλκίδα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από 10 ανήλικους

13χρονος στη Χαλκίδα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από 10 ανήλικους

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων σημειώθηκε στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα σε πλατεία της Χαλκίδας, με θύμα έναν 13χρονο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από 10 ανήλικους.

Όπως αναφέρει το Mega, ο 13χρονος μετέβη μαζί με τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα της Χαλκίδας και κατήγγειλε συμμαθητή του και ακόμη 10 ανήλικους άγνωστους δράστες για ξυλοδαρμό.

Όλα συνέβησαν στην πλατεία Αγίου Νικολάου, όταν 13χρονος έβαλε άλλους 10 ανήλικους – ηλικίας από 13 ως 16 ετών- να χτυπήσουν έναν συμμαθητή του.

Τα 10 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και άρχισαν να σπρώχνουν τον ανήλικο, τον έριξαν στο έδαφος και τον γρονθοκόπησαν τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι.

Ο πατέρας του θύματος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του συμμαθητή του γιου του και στα υπόλοιπα 10 άτομα που εξαπέλυσαν την επίθεση και δεν επιθυμούσε την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού του, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE