Μεγάλη επιτυχία για την Κύπρο - Εκλογή για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ

Μεγάλη επιτυχία για την Κύπρο - Εκλογή για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ

Εκλογή της Κύπρου, για πρώτη φορά, στο United Nations Human Rights Council για τριετή θητεία 2025-2027.

Η Κύπρος έλαβε 167 ψήφους από 189 κράτη μέλη του ΟΗΕ που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

«Ευχαριστούμε τα κράτη μέλη του που στήριξαν την υποψηφιότητά μας, και όσους εργάστηκαν για αυτήν την επιτυχία. Προσβλέπουμε στη συνεργασία με όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών για την προώθηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ισότητας και της δικαιοσύνης παγκοσμίως», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ.

Το μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.