Μικρή καθυστέρηση για τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία – Πυρετώδεις εργασίες – Δείτε φωτογραφίες

Μικρή καθυστέρηση για τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία – Πυρετώδεις εργασίες – Δείτε φωτογραφίες

Αν και ο Δήμος Στροβόλου είχε ανακοινώσει ότι τα έξυπνα φώτα στον κυκλικό κόμβο Καλαμών παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα λειτουργούσαν σήμερα Παρασκευή, τελικά χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών.

Προσωπικό της εταιρείας που εγκαθιστά το σύστημα, προσωπικό του Δήμου και μέλη της Αστυνομίας εργάζονταν μέχρι και τις πρωινές ώρες για να είναι όλα έτοιμα. Μπογιάτισαν τις γραμμές στο οδόστρωμα και άναψαν οι πινακίδες που γράφουν «ΦΩΤΑ ΣΒΗΣΤΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline από το Τμήμα Δημοσίων έργων, ενδέχεται τα φώτα τροχαίας στο συγκεκριμένο σημείο να λειτουργήσουν αύριο Σάββατο ή την ερχόμενη Δευτέρα.

Πάντως τα προσωρινά φώτα τροχαίας στη συμβολή Λεωφόρου Λεμεσού με την Οδό Φυτωρίου έχουν τεθεί σε λειτουργία και μάλιστα η ανατροφοδότηση που έχει λάβει το Τμήμα Δημοσίων Έργων για τη διαχείριση της τροχαίας κίνησης είναι θετική.

Ακόμη, αναμένεται σύντομα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, να τεθεί σε λειτουργία και η νέα διάβαση πεζών μπροστά από το κατάστημα Jumbo.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE