Πανικός σε Γυμνάσιο της Λάρνακας μετά από κρούσμα φυματίωσης

Πανικός σε Γυμνάσιο της Λάρνακας μετά από κρούσμα φυματίωσης

Πανικός σε Γυμνάσιο της επαρχίας Λάρνακας, όπου μία μαθήτρια της πρώτης τάξης, διαγνώστηκε με φυματίωση και τέθηκε υπό επιτήρηση στο σπίτι.

Η μαθήτρια διαπιστώθηκε ότι μετά από φαρμακευτική αγωγή που είχε λάβει για πρόληψη της ασθενείς που φέρει και η μητέρα της δεν ήταν η επιτυχής.

Τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, προχώρησαν άμεσα στη λήψη μέτρων για της αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων και για προστασία των μαθητών αλλά και των καθηγητών.

Παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο του MEGA έκανε ο διευθυντής μέσης εκπαίδευσης, Κυπριανός Λούης, όπου παρουσιάστηκε καθησυχαστικός, και πώς όλοι οι μαθητές αύριο θα περάσουν από εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν αντέδρασαν θετικά σε αυτόν το ιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE