Αρτα: 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κατάστημα του - Τον βρήκε πελάτης που πήγε να ψωνίσει

Αρτα: 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κατάστημα του - Τον βρήκε πελάτης που πήγε να ψωνίσει

Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα που τον σόκαρε βρέθηκε πελάτης που πήγε να ψωνίσει σε κατάστημα σε χωριό του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, στην Άρτα. Ο 44χρόνος ιδιοκτήτης του μαγαζιού βρισκόταν νεκρός μέσα στο μαγαζί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναστατωμένος ο πελάτης ειδοποίησε την αστυνομία ενώ σύντομα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς όμως το πλήρωμά του να καταφέρει να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα που έφυγε από τη ζωή.

Από την έρευνα της αστυνομίας δεν προέκυψε ένδειξη για εγκληματική ενέργεια. Φως στα αίτια θανάτου του 44χρονου θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE