Αρτα: 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κατάστημα του - Τον βρήκε πελάτης που πήγε να ψωνίσει

Αρτα: 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κατάστημα του - Τον βρήκε πελάτης που πήγε να ψωνίσει

Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα που τον σόκαρε βρέθηκε πελάτης που πήγε να ψωνίσει σε κατάστημα σε χωριό του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, στην Άρτα. Ο 44χρόνος ιδιοκτήτης του μαγαζιού βρισκόταν νεκρός μέσα στο μαγαζί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναστατωμένος ο πελάτης ειδοποίησε την αστυνομία ενώ σύντομα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς όμως το πλήρωμά του να καταφέρει να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα που έφυγε από τη ζωή.

Από την έρευνα της αστυνομίας δεν προέκυψε ένδειξη για εγκληματική ενέργεια. Φως στα αίτια θανάτου του 44χρονου θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE