Θλίψη: Απεβίωσε γνωστή δερματολόγος - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη: Απεβίωσε γνωστή δερματολόγος - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου της γνωστής δερματολόγου Δρ. Κυριακής Χριστοφή.

Το τελευταίο αντίο, θα το απευθύνουν φίλοι και συγγενείς στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, ώρα 11:00. Η ταφή θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Έγκωμης (πλησίον Hilton Park).

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30. Αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, εκφράζει βαθιά θλίψη για τη μεγάλη απώλεια καθώς και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE