ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Κακουργιοδικείο ο 30χρονος που σκότωσε το ηλικιωμένο ζευγάρι στον Αγ. Ιωάννη Πιτσιλλιάς

Στο Κακουργιοδικείο ο 30χρονος που σκότωσε το ηλικιωμένο ζευγάρι στον Αγ. Ιωάννη Πιτσιλλιάς

Ο 30χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει ήδη παραδεχθεί ενοχή.

 

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά σήμερα ο 30χρονος που στις 6 Μάιου σκότωσε το θείο και τη θεία του, Σάββα και Κυριακή Σοφοκλέους ,74 και 78 χρόνων, στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλλιάς.
 
Ο 30χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει ήδη παραδεχθεί ενοχή σε όλες τις κατηγορίες πλην του φόνου εκ προμελέτης, με την υπεράσπιση να εκφράζει την ετοιμότητα του πελάτη της να παραδεχθεί ενοχή εάν η κατηγορία μετατραπεί σε ανθρωποκτονία.
 
Υπενθυμίζεται πως τα θύματα είχαν δεχθεί αριθμό πυροβολισμών από πιστόλι, ενώ βρίσκονταν στο περιβόλι τους και τα άψυχα σώματα τους εντοπίστηκαν  από συγχωριανούς τους, που τους αναζητούσαν.
 
Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του 30χρονου μετά από αξιολόγηση μαρτυριών πως παρουσίαζε αντιδραστική συμπεριφορά προς όλη την οικογένεια, λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και για τα οποία είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.
 
Το φονικό όπλο εντοπίστηκε στο πατρικό σπίτι του 30χρονου και όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για το υπηρεσιακό όπλο του 33χρονου θηροφύλακα αδελφού του.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top