Η Μαρίνα Σάττι μετά από δύο εβδομάδες άρνησης κάνει τον... απολογισμό του καλοκαιριού

Η Μαρίνα Σάττι μετά από δύο εβδομάδες άρνησης κάνει τον... απολογισμό του καλοκαιριού

Το πιο γεμάτο επαγγελματικά καλοκαίρι της Μαρίνας Σάττι, αφού έτρεχε ταυτόχρονα και την προσωπική της περιοδεία, αλλά και την περιοδεία με την παράσταση «Ικέτιδες», στην οποία συμμετείχε με της Chores της.

Και η ίδια χρειάστηκε λίγο χρόνο να επεξεργαστεί όλα αυτά που έζησε και τα καλά και τα άσχημα, γιατί υπήρξαν και άσχημα, όπως τα αβγά που τους πέταξαν στην Ημαθία, αλλά και το περιστατικό με την Κατερίνα Σαλακά στον Λυκαβηττό.

Διαβάστε τη έγραψε σε ανάρτησή της στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE