Λαμία: 15χρονη έπιασε από το λαιμό 13χρονη σε σχολικό πάρτι Γυμνασίου

Λαμία: 15χρονη έπιασε από το λαιμό 13χρονη σε σχολικό πάρτι Γυμνασίου

Περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία.

Κατά τη διάρκεια σχολικού πάρτυ σε προαύλιο ενός Γυμνασίου της πόλης, μια 15χρονη μαθήτρια από άλλο Λύκειο, φέρεται να έπιασε από το λαιμό και να προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 13χρονη μαθήτρια.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα, όπου βρέθηκε η 13χρονη μαζί με τη μητέρα της στην οποία και εξιστόρησε την περιπέτειά της.

Από το ΑΤ Λαμίας παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ η 15χρονη αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.