Λαμία: 15χρονη έπιασε από το λαιμό 13χρονη σε σχολικό πάρτι Γυμνασίου

Λαμία: 15χρονη έπιασε από το λαιμό 13χρονη σε σχολικό πάρτι Γυμνασίου

Περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία.

Κατά τη διάρκεια σχολικού πάρτυ σε προαύλιο ενός Γυμνασίου της πόλης, μια 15χρονη μαθήτρια από άλλο Λύκειο, φέρεται να έπιασε από το λαιμό και να προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 13χρονη μαθήτρια.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα, όπου βρέθηκε η 13χρονη μαζί με τη μητέρα της στην οποία και εξιστόρησε την περιπέτειά της.

Από το ΑΤ Λαμίας παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ η 15χρονη αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE