Λαμία: 15χρονη έπιασε από το λαιμό 13χρονη σε σχολικό πάρτι Γυμνασίου

Λαμία: 15χρονη έπιασε από το λαιμό 13χρονη σε σχολικό πάρτι Γυμνασίου

Περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία.

Κατά τη διάρκεια σχολικού πάρτυ σε προαύλιο ενός Γυμνασίου της πόλης, μια 15χρονη μαθήτρια από άλλο Λύκειο, φέρεται να έπιασε από το λαιμό και να προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 13χρονη μαθήτρια.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα, όπου βρέθηκε η 13χρονη μαζί με τη μητέρα της στην οποία και εξιστόρησε την περιπέτειά της.

Από το ΑΤ Λαμίας παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ η 15χρονη αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE