Σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 39χρονος στη ΜΕΘ - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 39χρονος στη ΜΕΘ - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Γύρω στις 2.20μ.μ. χθες, ενώ 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Νίκανδρου Παπαμηνά, στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε μερική ανάφλεξη στο όχημα που οδηγούσε ο 39χρονος, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου η 34χρονη έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 39χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

*κεντρική φωτογραφία-αρχείο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE