Έρχονται προαγωγές υπαξιωματικών στην Εθνική Φρουρά – Πότε αναμένεται να ανακοινωθούν

Έρχονται προαγωγές υπαξιωματικών στην Εθνική Φρουρά – Πότε αναμένεται να ανακοινωθούν

Έρχονται προαγωγές στην Εθνική Φρουρά.

Μέχρι τώρα μέσα στο 2024 δεν έγιναν προαγωγές υπαξιωματικών με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται πότε και αν θα γίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline από το Υπουργείο Άμυνας, «ξεκίνησε ήδη η διαδικασία για να δουν πόσες κενές διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν για να μπορέσουν να προχωρήσουν στις προαγωγές ενώ αυτή η υπόθεση αναμένεται να κρατήσει περίπου ένα μήνα».

«Πλέον υπάρχει μόνο μία επετηρίδα  ανδρών και γυναικών. Δεν υπάρχει πλέον ο θεσμός της εθελόντριας, έχουν μονιμοποιηθεί όλες άρα είναι στην ίδια λίστα και ο καθένας ανάλογα με τη σειρά που έχει και ανάλογα και με το πόσες διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν, θα προαχθεί», ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες.

Καταλήγοντας, η αρμόδια πηγή, επισήμανε πώς «εκτιμάται ότι πριν το τέλος του χρόνου αναμένεται να ανακοινωθούν προαγωγές υπαξιωματικών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE