Καλά νέα για την Μαρινέλλα: Βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από 21 ημέρες, διαβάστε το επίσημο ανακοινωθέν

Καλά νέα για την Μαρινέλλα: Βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από 21 ημέρες, διαβάστε το επίσημο ανακοινωθέν

Η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην σκηνή του Ηρωδείου στις 25/09, με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή. Πληροφορίες αναφέρουν πως η κορυφαία ερμηνεύτρια θα βγει από τη ΜΕΘ σήμερα, Τετάρτη (16/10) - μετά από 21 ημέρες - και θα μεταφερθεί σε κλινική αυξημένης φροντίδας, με τους γιατρούς να περιμένουν τις επόμενες ημέρες για να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις για την αποκατάσταση της υγείας της.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ 16/10/2024

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.
Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE