Να περιμένουμε βροχές μέχρι την Παρασκευή; Πότε πέφτει η θερμοκρασία – Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»

Να περιμένουμε βροχές μέχρι την Παρασκευή; Πότε πέφτει η θερμοκρασία – Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»

Βρισκόμαστε ήδη στα μισά του φθινοπώρου και το σκηνικό ακόμη θυμίζει ακόμη καλοκαίρι.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Ανώτερο Μετεωρολογικό Λειτουργό, Μιχάλη Μούσκο, ο οποίος ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες ο καιρός αλλάζει και αναμένονται βροχές.

Συγκεκριμένα αναμένονται μεμονωμένα φαινόμενα με βροχές στα ορεινά, στα δυτικά και βόρεια του νησιού.

Ασθενής χαμηλή πίεση θα επηρεάζει το νησί τις επόμενες μέρες ενώ αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας κοντά στις μέσες τιμές με την θερμοκρασία να ανέλθει γύρω στους 28-29 βαθμούς μέχρι την Πέμπτη.

Οι βροχές αναμένονται γύρω στο μεσημέρι με απόγευμα στις ορεινές και δυτικές περιοχές της Κύπρου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο βροχών στο εσωτερικό.

Καταληκτικά ανέφερε ότι την Παρασκευή δεν αποκλείεται η θερμοκρασία να κατέβει γύρω στους 27 βαθμο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE