Κλειστό για ενάμισι μήνα μέρος δρόμου στα ορεινά

Κλειστό για ενάμισι μήνα μέρος δρόμου στα ορεινά

Κλειστό από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου θα παραμείνει μέρος του δρόμου Πλατάνια - Αποθέρι - Άγιος Νικόλαος Στέγης ,λόγω δασικών εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που οι δασικές εργασίες θα παραταθούν τότε το Τμήμα Δασών θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση.

Το Τμήμα Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE