ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν επισκέπτεται τη Γερμανία - Νέα αναβολή για το ταξίδι του στην Αγκόλα

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν επισκέπτεται τη Γερμανία - Νέα αναβολή για το ταξίδι του στην Αγκόλα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα αναχωρήσει αύριο Πέμπτη για να ταξιδέψει στη Γερμανία, μια εβδομάδα μετά την αρχικά προγραμματισμένη επίσκεψή του στη χώρα, που αναβλήθηκε λόγω του κυκλώνα Μίλτον που έπληξε τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Ο Μπάιντεν είχε αρχικά προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Γερμανία και στην Αγκόλα.

Η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Καρίν Ζαν-Πιερ δήλωσε ότι η επίσκεψη στην Αγκόλα επαναπρογραμματίστηκε για την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Παράλληλα η Ζαν-Πιερ ανέφερε ότι ο Μπάιντεν θα συνομιλήσει σύντομα με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και θα ανακοινώσει ένα νέο πακέτο βοήθειας για την ασφάλεια του Κιέβου. Όπως είπε, μεγάλο μέρος του ταξιδιού του Μπάιντεν θα επικεντρωθεί στη συνέχιση στήριξης στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα μπορεί να συναντηθεί με τον Ζελένσκι κατά την παραμονή του στην Ευρώπη, σημείωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE