Αναστάτωση σε σχολείο: Έστελναν παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μαθητών και καθηγητών

Αναστάτωση σε σχολείο: Έστελναν παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μαθητών και καθηγητών

Νέο περιστατικό που θα απασχολήσει την επικαιρότητα σημειώθηκε σε σχολική μονάδα και συγκεκριμένα σε γυμνάσιο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι κυκλοφόρησαν σε κινητά τηλέφωνα γυμνές φωτογραφίες μαθητών και καθηγητών από το εν λόγω σχολείο, οι οποίες φαίνεται να είναι προϊόν μοντάζ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες στάλθηκαν σε γκρουπ που συμμετείχαν οι μαθητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόθεση εξετάζεται από τις Αρχές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE