Το ιαπωνικό κόλπο για το δίπλωμα των μπουφάν: Έτσι πιάνουν λιγότερο χώρο στη ντουλάπα

Το ιαπωνικό κόλπο για το δίπλωμα των μπουφάν: Έτσι πιάνουν λιγότερο χώρο στη ντουλάπα

Κάποτε τα σπίτια ήταν στην πλειοψηφία τους μεγάλα και ευρύχωρα. Όσο περνούν τα χρόνια, όμως, η εύρεση κατοικίας δυσκολεύει όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα αρκετοί να στρέφονται σε όλο και μικρότερα διαμερίσματα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε συνεχώς τρόπους για να αποθηκεύσουμε όλα μας τα υπάρχοντα. Σίγουρα κανείς δεν θέλει να εγκαταλείψει τα βιβλία, τα αγαπημένα του αντικείμενα και φυσικά τα ρούχα του. Τι κάνουμε, λοιπόν, όταν πρέπει να αποθηκεύσουμε παλιά μπουφάν ή μπουφάν που δεν φοράμε τόσο συχνά και τα οποία πιάνουν χώρο στην ντουλάπα;

Σε αυτό δίνει απάντηση η Γιαπωνέζα Μαρί Κόντο, σύμβουλος οργάνωσης και σωστής διαχείρισης μικρών χώρων, η οποία στα μαθήματα και τα τηλεοπτικά της προγράμματα δίνει μικρά κόλπα για καλύτερο δίπλωμα ρούχων. Το κλειδί για την Κόντο είναι να φτιάχνει μικρές «συσκευασίες» με κάθε ένα από τα μπουφάν και κυρίως να αφήνει το εσωτερικό μέρος έξω, για να τα προστατεύει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ίσως, τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας και το κρύο να μην είναι η κατάλληλη εποχή για το δίπλωμα και την αποθήκευση των μπουφάν, όμως, με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για όταν χρειαστεί να τα βάλουμε στην άκρη.

Δείτε το βίντεο 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE