Το Ισραήλ λέει θα διασφαλίσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, παρά την απαγόρευση της UNRWA

Το Ισραήλ λέει θα διασφαλίσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, παρά την απαγόρευση της UNRWA

Η Κυβέρνηση του Ισραήλ διεμήνυσε την Τετάρτη ότι θα διασφαλίσει την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, παρότι απαγορεύτηκε δια νόμου κάθε δραστηριότητα της UNRWA (της Υπηρεσίας Αρωγής και Έργων του ΟΗΕ για τους Παλαιστινίους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή) στη χώρα.

«Το Ισραήλ παραμένει προσηλωμένο στο διεθνές δίκαιο και στη διασφάλιση της ροής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, μέσω διεθνών οργανισμών που είναι απαλλαγμένοι από τρομοκρατικές δραστηριότητες, όπως το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ, η UNICEF, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και πολλοί άλλοι», υπογραμμίζει το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE