Μπαίνει πίσω από τα σίδερα 18χρονος: Καταδικάστηκε για επίθεση εναντίον ντελιβερά

Μπαίνει πίσω από τα σίδερα 18χρονος: Καταδικάστηκε για επίθεση εναντίον ντελιβερά

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε την Πέμπτη, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε 18χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας διανομέα φαγητού, που διαπράχθηκε στις 29 Αυγούστου, στο κέντρο της Λεμεσού.

Ο 18χρονος, καθώς και ένας 20χρονος, είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας διανομέα φαγητού, ότι δέχθηκε επίθεση από δυο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοποδήλατο. Οι δράστες έριξαν το θύμα από το ποδήλατο του και αφού τον κτύπησαν, του απέσπασαν τσαντάκι με χρηματικό ποσό 150 ευρώ.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού έκρινε ένοχο τον 18χρονο μετά από παραδοχή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Ο 20χρονος παραμένει υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE